Tietoa

[box]

Mobitti Oy

img1

Mobitti on verkkopalveluihin ja ohjelmistoihin  erikoistunut kotimainen yritys. Me toimitamme kokonaisratkaisuja yrityksille ja julkisorganisaatioille sisältäen suunnittelun, toteutuksen, asennuksen ja ylläpidon. Olemme keskittäneet osaamisemme laiteympäristöihin ja ratkaisuihin, jotka palvelevat asiakkasta kustannustehokaasti ja luotettavasti sekä huomioineet nykyajan vaatimukset, jolloin ratkaisut toimivat niin langallisissa ja langattomissa  verkkoympäristöissä.

Liikkuvan työn tueksi voimme tarjota valmiita tai räätälöityjä ohjelmistoja sekä laitemyyntiä ja konsultaatiota. Tarjoamme vuosien kokemuksella kaiken sen ohjelmistekniikka osaamisen, jotta Sinä voit keskittyä olennaiseen.

Virstanpylväitä

2007

GPS2route.com tuote ja palvelumalli julkaistaan.  Palvelu tukee Ez-10 laitemallia. 2009 Laajennamme SMS-palvelurajapintaa. Uutena palvelukokonaisuutena www.smsviesti.com. Nyt mahdollista saada SMS-rajapintaa Outlook sähköpostin toimintoihin, www- ja portaa- lijärjestelmiin , kolmasinen osapuolten tietojärjestelmiin sekä räätälöihin ohjelmistoihin ja matkapuhelinten sovelluksiin.

2010

matkalaskuksi.fi avataan. http://www.matkalaskuksi.fi

2013

Moveon ensimmäiset pilottiasiakasprojektit ovat käynnissä, uusille asiakkaille julkaisemme palvelun kevään 2014.

[/box]